A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Заступник голови районної ради Андрій Броїло взяв участь у черговому засіданні тимчасової комісії.

Дата: 09.06.2021 14:03
Кількість переглядів: 186

Сьогодні заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло  взяв участь у  черговому засіданнї тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій та інших соціальних виплат працівникам підприємств, установ та організацій району, яке відбулося під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Сергія Книша.

Голова комісії - Сергій Степанович Книш ознайомив присутніх з порядком денним засідання та заслухав членів комісії по питаннях порядку денного.

Наталія Римарчук, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, економіки та трудових відносин управління регіонального розвитку районної державної адміністрації, проінформувала учасників засідання про заборгованість із виплати заробітної плати.  Наталія Валеріївна зазначила, що за інформацією Головного управління статистики у Волинській області станом на 01 травня 2021  року  заборгованість із виплати заробітної плати працівникам підприємств Ковельського району становить понад 115 тис грн.

Про заборгованість зі сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, з відшкодування витрат на виплату пенсій, призначених на пільгових умовах та зі сплати єдиного соціального внеску та проведені заходи щодо погашення даних заборгованостей  проінформували Лариса Федчишина, головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області та Олена Поліщук, заступник начальника Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів).

За результатами засідання комісія прийняла узгоджені рішення спрямовані на усунення проблемних питань з метою прискорення погашення існуючих боргів із заробітної плати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь