A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

На Ковельщині відбулася нарада з підготовки до жнивної кампанії у 2021 році

Дата: 17.06.2021 16:38
Кількість переглядів: 281

Голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак та заступник голови ради Андрій  Броїло  взяли участь у робочій нараді з підготовки до жнивної кампанії у 2021 році, яка відбулася 17 червня 2021 року в приміщенні ЗПО «Ковельський  Палац учнівської молоді імені Івана Франка». Ініціатором проведення наради була голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, яка її і вела також.


У   сьогоднішньому  розширеному засідання взяли участь  заступник голови обласної державної адміністрації Троханенко Олександр Васильович, начальник управління агропромислового розвитку Волинської ОДА Горбенко Юрій Мефодійович, перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Книш Сергій Степанович та   інші  посадові  особи територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, міські, селищні, сільські голови  району, керівники сільськогосподарських підприємств  Ковельщини, представники банківських установ.

Викликала чимало запитань і обговорень інформація начальника міськрайонного управління у Ковельському районі та м. Ковель  ГУ Держгеокадастру у Волинській області   Андрія Олексюка щодо розпорядження землями державної та  комунальної власності. Зокрема, заступник голови райради Андрій Броїло підняв питання використання невитребуваних земельних паїв сільськогосподарськими виробниками, важливості усунення помилок в координатах земельно – облікової документації.  В свою чергу Юрій Горбенко надав на кожне з питань свої рекомендації та поради.

В ході зустрічі в .о. начальника Ковельського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області Петро Дуда надав роз’яснення в доцільності дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці. Зупинився на питаннях посилення контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною під час проведення польових робіт. Надав інформацію про порядок організації проведення інструктажів працівникам з питань охорони праці, та допуску їх до самостійної роботи у відповідності з Порядком проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці. Також було наголошено першочергових заходах організації безпечних умов праці при проведенні жнивної кампанії.

В підсумку наради, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак  зазначив, що жнива для аграріїв надзвичайна пора і їх потрібно провести в стислі строки та на високому організаційному рівні. А також користуючись нагодою, побажав усім гарної погоди, вдалого проведення жнив, високих врожаїв та зауважив, що саме від результатів збору врожаю залежить добробут кожної української родини на наступний рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь