A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Заступник голови ради провів особистий прийом громадян

Дата: 17.06.2021 18:15
Кількість переглядів: 197

Сьогодні традиційно, відповідно до графіка прийому громадян у Ковельській районній раді, заступник голови райради Андрій Броїло провів особистий прийом громадян.  


Як відомо, літня пора – час вступу для випускників 9- 11 класів. Саме такою була тематика звернення директора комунальної установи «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Галини Йовик  під час  зустрічі. Адже, на сьогодні в Центрі перебуває 43 дитини, четверо з них випускники – завершили навчання у 9 класі. Будучи на сьогоднішній день їх  «опікуном», Галині Володимирівні не байдужа доля молоді.  Тож в ході розмови, ознайомитися з правилами вступної кампанії 2021 року  та переліком професій  допоміг директор Державного  навчального закладу «Ковельський центр професійно-технічної освіти» Сергій  Антонюк.

Звертаються до райради і з іншими соціальними питаннями, одне з яких це можливість знайти роботу за фахом чи можливостями. Зокрема, з таким питанням звернулись жителі Колодяжненської сільської ради. Не обходиться і без звернень щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Також останнім часом більше громадян звертаються із проблемами щодо виготовлення правовстановлюючих документів на земельні паї тощо. З усіх питань надані роз’яснення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь