A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Дата: 18.06.2021 12:11
Кількість переглядів: 264

Сьогодні, 18 червня 2021 року, напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначають у третю неділю червня, відбувся урочистий захід в актовому залі Ковельського МТМО  для працівників сфери охорони здоров’я. Із професійним святом медичних працівників Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання привітали   заступник  голови Ковельської районної ради Андрій Броїло та заступник голови Ковельської РДА Роман Кульцман, Ковельський міський голова Ігор Чайка. 


Звертаючись до генерального директора Ковельського МТМО Валентина Вітра, Андрій Петрович сказав: «Напередодні свята, від імені голови ради В’ячеслава Шворака, депутатського корпусу ради та особисто себе,   висловлюю всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість. Впевнений, що і надалі ви гідно нестиме високе звання медичного працівника.  Бажаю всім міцного здоров’я на довгі роки, родинного тепла і затишку, творчої наснаги та нових успіхів у благородній справі».  У своєжму виступі затупник голови районної ради згадав роки плідної співпраці районної влади з колишніми очільниками МТМО Олегом Максимовичем Самчуком  та Олегом Олеговичем Самчуком. Також посадовець щирі слова  подяки висловив сільським фельдшерам , а також тим медичним працівникам, які виконували свій професійний обов’язок в зоні АТО/ООС.

Доповненням до слів вітань стали нагороди -  Почесні грамоти Ковельської районної ради та Ковельської райдержадміністрації.  На завершення  урочистостей, чудового настрою медикам додав виступ гурту «Колорит».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь