A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2021 14:09
Кількість переглядів: 187

«Ще спала затуманена земля, а небо вже здригалося у злобі…». 22 червня 1941 року  о 4 годині ранку мирне небо нашої Батьківщини пронизав стрімкий  звук німецьких авіа бомбардувальників – так розпочалася Велика Вітчизняна. У той перший день війни ніхто з пересічних  українців не міг уявити собі  майбутні 4 роки неперервних страждань.   22 червня  вся Україна схиляє голову у скорботі і вшановує пам'ять жертв війни, яка забрала життя мільйонів людей і відізвалася болем у кожній сім’ї.


Сьогодні, у День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні,  біля Меморіалу Слави в місті Ковелі відбулося урочисте покладання квітів. У заході взяли участь заступник голови районної ради Андрій Броїло, голова Ковельської РДА Ольга Черен, Ковельський міський голова Ігор Чайка, заступник Ковельського міського голови Наталія Маленицька, депутати районної ради Віталій Власов, Віктор Бичковський, Лідія Заславська,  духовенство, представників трудових колективів, службовці, громадські активісти.

Тож,  цього скорботного дня, схилімо голови у хвилині мовчання перед пам’яттю мільйонів полеглих воїнів, невинних жертв, усіх тих, хто день за днем наближали Велику Перемогу  і чиє життя покалічила, зруйнувала  та забрала кривава війна. Проте не закінчилася війна для нас, українців, бо і сьогодні на сході країни доводиться зі зброєю в руках боронити цілісність нашої держави.

Вічна пам’ять загиблим. Честь і слава живим героям!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь