A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали держслужбовців з професійним святом

Дата: 23.06.2021 12:27
Кількість переглядів: 216

Сьогодні, 23 червня, День державних службовців України.  Тож з нагоди професійного свята держслужбовців у залі КЗ «Публічна бібліотека» Ковельської громади відбулися урочистості, під час яких було вшановано тих, на кого покладено відповідальну місію – забезпечувати практичне виконання завдань і функцій держави.  У святковій залі були присутні голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, голова Ковельської РДА Ольга Черен, Ковельський міський голова Ігор Чайка, заступники голови Ковельської РДА Роман Кульцман та Дмитро Красносельський, голова Ратнівської селищної ради Віталій Бірук, заслужений журналіст України, редактор газети «Вісті Ковельщини» Микола Вельма,   працівники  управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації та керівники районних служб.


З професійним святом держслужбовців привітав голова Ковельськоїрайонної ради В’ячеслав Шворак. Голова представницької гілки влади району висловив державним службовцям побажання міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги у непростій роботі, нових звершень та здобутків. «Віддано і чесно служити державі заради її процвітання для кожного з нас є і має бути обов’язком. Державна служба має бути правовою, чітко організованою, соціально орієнтованою та ефективною. То ж нехай Ваші дії будуть мудрими, щоденна робота викликає повагу та довіру громадян», - зазначив В’ячеслав Петрович.

На завершення, за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію программ соціально-економічного розвитку  Ковельщини, у справу утвердження України як  незалежної, правової, демократичної держави, за безкомпромісне і чесне служіння  інтересам країни і її громадян, добросовісне відношення до роботи, активну громадську позицію  та з нагоди Дня державної служби найкращих державних службовців  відзначили грамотами райдержадміністрації, районної та міської ради. Святкового настрою держслужбовцям та всім присутнім в залі додали виступи творчого колективу Ратнівського селищного будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь