A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Екологія і ми

Дата: 25.06.2021 08:47
Кількість переглядів: 473

Нещодавно до голови Ковельської районної ради  В’ячеслава Шворака надійшло колективне звернення мешканців населених пунктів  Радошинського  старостинського округу. Громадяни стурбовані інформацією  щодо облаштування регіонального полігону та будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів на місці Радошинського кар’єру.  


Тому, аби роз’яснити ситуацію, що склалася навколо вищезазначеного питання, сьогодні голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови  районної ради Андрій, голова Ковельської РДА Ольга Черен, Голобський селищний голова Сергій Гарбарук зустрілися із заявниками безпосередньо на території  Радошинського піщаного кар’єру. 

В ході зустрічі, заслухали Голобського селищного голову Сергія Гарбарука, який повідомив, що на засіданні позачергової сесії було розглянуте вищезазначене питання та ухвалено рішення щодо заборони розміщення та будівництва на території Радошинського старостинського округу  полігону твердих побутових відходів та заводу з їх переробки.  Про це було повідомлено Волинську обласну раду, Волинську обласну державну адміністрацію та управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА.  В свою чергу, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак запевнив заявників про те, що  це питання  залишається на контролі у Ковельській районній раді.

Користуючись нагодою, посадовці поспілкувалися з виконуючим обов’язків директора ВП"Радошинський кар"єр" Філії "ЦУП" ПАТ"Укрзалізниця"  Андрієм Кітинським, який розповів про основні напрямки роботи підприємства, проблемні питання та ін..



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь