A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Щасливі хвилини успіху та добрих справ

Дата: 25.06.2021 22:04
Кількість переглядів: 217

25 червня 2021 року  пройшла урочиста церемонія вручення дипломів про освіту студентам Ковельського промислово-економічного коледжу  ЛНТУ.


Випускний вечір – важлива подія для усіх в коледжі. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплому було багато різного і, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників, і кожен з них займе своє особливе місце в історії  закладу.

У цьому році 145 випускників Ковельського промислово-економічного коледжу ЛНТУ отримали дипломи молодшого спеціаліста.

Привітати винуватців свята завітали голова Ковельської районної ради В’ячеслав  Шворак, голова Ковельської РДА Ольга Черен, Ковельський  міський голова Ігор Чайка, вчителі, батьки та друзі.

Для голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака  цей день -  особливий, адже, у свій час  сам був студентом вищезазначеного навчального закладу. «Я разом із Вами відчуваю водночас і щастя, і сум, тому, що розумію: більше не повернетеся до  коледжу, як учні - студенти, не буде тих відчуттів на лекціях, не буде викладачів, з якими, як Ви,  та і я колись провів ці студентські роки . Адже, потрібно вступати у доросле життя, потрібно йти вперед.  Не забувайте, що вчитись треба протягом усього життя. Вбирайте знання і досвід, життєву мудрість старших. Виховуйте в собі працелюбність, наполегливість і доброзичливість. Бажаю, щоб Ваше молоде життя було цікавим  й натхненним, сповненим щасливих хвилин успіху й добрих справ!» -  щирі побажання висловив для випускників В’ячеслав Петрович.

 Вітаючи студентів із тим, що для них після випускного відкривається незвідана дорога в самостійне життя, директор Ковельського промислово-економічного коледжу  ЛНТУ Тетяна Селівончик побажала їм успіхів, наполегливості, стійкості та щасливої долі.

У цей святковий день лунали пісні, були й сльози, хвилини смутку та  радості. Проте, плин часу неминучий, тому коледж чекає нових студентів, молодих, натхненних, сміливих, щоб писати нову сторінку історії навчального закладу.

Тож бажаємо випускникам 2021 року обрати свій шлях у житті та успішної реалізації усіх задумів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь