A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулися спортивно - туристичні змагання

Дата: 27.06.2021 14:27
Кількість переглядів: 184

Усе в житті людини починається зі сприйняття світу очима дитини. Кожна дитина становить надзвичайну цінність не лише для своїх батьків, а й для всього світу, саме тому, що вона унікальна й другої такої немає і не буде. Адже, виховуючи дітей, виховуємо  майбутню історію нашої країни, а значить і історію світу. Напередодні Дня молоді та 25 –ї річниці Конституції України, 25 червня 2021 року,  Ковельська районна рада спільно з Комунальною установою «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» та Службою у справах дітей Ковельської РДА  організували  спортивно – туристичні змагання  для дітей вищезазначеного закладу. 


 Учасниками заходу були заступник голови районної ради Андрій Броїло, директор комунальної установи «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей»   Галина Йовик, медична сестра цієї установи Мирослава Сливка,   начальник  Служби у справах дітей Сергій Ілюшик, депутат районної ради Віталій Власов, настоятель  храму священномученика Фадея отець Володимир Мацур, громадські активісти.

15 діток  комунальної установи брали участь у спортивно – туристичних змаганнях, які проходили  в урочищі Підріччя с. Гішин Ковельського району.

Присутніх привітали  заступник голови райради Андрій Броїло та директор КУ Галина Йовик, а про умови та правила змагань проінструктував начальник Служби у справах дітей Сергій Ілюшик.

Зокрема, заступник голови райради Андрій Броїло  зазначив, що сучасна молодь у нашому інформаційному світі має бути готова до змін, цінувати свободу, уміти брати відповідальність за свої дії. Найкращий спосіб зробити дітей хорошими - це зробити їх щасливими. А також  побажав цікавого дня та хороших емоцій.

Приурочений до вищезгаданих свят захід мав на меті патріотичне виховання молоді, популяризацію оздоровчої фізичної культури, як основного засобу боротьби з захворюваннями, правопорушеннями та утвердження здорового способу життя і, власне, організацію цікавого і насиченого дозвілля дітей на свіжому повітрі , адже, це є важливою  частиною роботи, котру здійснює  Ковельська районна рада  спільно із депутатами ради  та організаціями.

У рамках  дійства  діти протягом трьох годин брали участь спортивно – туристичних змагання, краєзнавчій вікторині, а також вели розмови на духовну тематику.  Захід видався для дітвори цікавим та захоплюючим: усі етапи змагань долали активно й із великим задоволенням. В завершення дітвора поласувала смачним кулішем та іншими смаколиками.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь