A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Шановні жителі Ковельщини!

Дата: 28.06.2021 08:54
Кількість переглядів: 166

28 червня виповнюється 25 років від пам’ятного червневого дня 1996 року, коли Верховна Рада прийняла доленосний документ найвищої юридичної сили – Конституцію України.

Ухвалений Верховною Радою України Основний Закон засвідчив, що наша країна отримала правовий фундамент своєї державності, суверенітету, територіальної цілісності й постала рівноправним суб’єктом на міжнародній арені.


Від так, процес демократичних перетворень набув незворотного характеру. Оновлення суспільства, головним носієм влади якого є народ, а людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека конституційно визнано найвищою соціальною цінністю, стало загальнонаціональною стратегією розвитку України.

Конституція для держави – це головна і невід’ємна складова усіх перетворень, що здійснюються задля блага нинішнього та майбутніх поколінь. Кожному з нас важливо усвідомлювати Основний Закон не лише як оберіг наших прав і свобод, а й високу міру особистої відповідальності за долю вистражданої, здобутої у багатовіковій боротьбі незалежності.

Не зважаючи на складні історичні виклики, Україна  і Ковельщина, як невід’ємна її складова, живуть й розвиваються завдяки наполегливій праці, творчості, свідомій позиції  громадян. Дякуємо усім Вам, дорогі земляки, за те, що гідно несете місію будівничих держави, захисників її суверенітету і територіальної цілісності.

Особливої шани заслуговують військовослужбовці, бійці добровольчих батальйонів, співробітники правоохоронних органів, волонтери, які  мужньо і непохитно відстоюють наше право жити й будувати незалежну Україну. Честь і хвала медикам, які на передовій боротьби із пандемією рятують здоров’я й життя громадян. 

Щиро вітаємо Вас, шановні жителі Ковельщини, із 25-ю річницею Конституції України. Нехай це величне національне свято додасть нам усім наснаги творити економічно й духовно міцну, квітучу країну.

Від душі зичимо Україні миру, суспільної злагоди, успішного втілення в життя усіх задекларованих в Конституції гарантій та назрілих соціально-економічних реформ. А кожній родині – міцного здоров’я, благополуччя та Божого благословення.

З повагою,

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Ольга Черен, голова Ковельської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь