A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Святкування Дня міста.

Дата: 05.07.2021 14:13
Кількість переглядів: 236

4 липня 2021 року голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Книш взяли участь у заходах приурочених до дня  заснування міста Ковеля. 

На початку заходу з вітальним словом звернувся Ковельський міський голова Ігор Чайка, який подякував кожному за особистий внесок у розвиток Ковеля та  закликав всіх до відповідальності, розсудливості і копіткої праці на благо Ковельської громади.

В’ячеслав Шворак у своєму виступі наголосив, що День народження рідного міста об’єднує усіх нас, незалежно від віку та професії. У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.
Ковель може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей. Також побажав всім міцного здоров’я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи.
Нехай у місті панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток.

До привітань долучилися перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Книш, директор благодійного фонду «Патріоти Волині» Павло Самолюк, Почесний громадянин Ковеля, міський голова 1991-1998 років Анатолій Семенюк, які побажали  миру, добробуту,  злагоди, взаємної поваги та довіри у громаді.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв. Також від учасників урочистостей покладено квіти до стели на честь земляків - загиблих учасників АТО.

У концертній програмі, представленій глядачам, свої таланти дарували гостям театр-студія «10 ряд 10 місце», які відтворили сторінки славного історичного минулого Ковеля, у пісні і слові – передали героїчне сьогодення, любов до рідної землі. 

А нова пісня про Ковель у виконанні Василя Марчука завершила урочисту частину свята.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь