A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Покладання квітів з нагоди відзначення 77-ї річниці визволення Ковеля від фашистських загарбників.

Дата: 06.07.2021 14:09
Кількість переглядів: 277

Сьогодні, 6 липня, відзначається День визволення м. Ковеля від фашистських загарбників. 77 років людської пам`яті нас віддаляють від тих тривожних подій, які випали на долю нашого народу. Неймовірно тяжких втрат зазнала наша українська земля, наше місто і його мешканці у роки Другої Світової війни. В пам’яті назавжди залишаться героїзм, мужність, відвага воїнів, які не шкодували свого здоров’я і життя для нашого мирного майбутнього. Бої за місто тривали кілька місяців, починаючи з березня. Супротивник прагнув будь-якою ціною втримати важливий вузол комунікацій і сильний опорний пункт оперативної оборони. За понад три роки окупації місто було зруйноване майже вщент. 15 тисяч воїнів полягли в боях за його звільнення. Загинуло 9 тисяч мирного населення.

З нагоди цієї пам`ятної дати на Меморіалі Слави відбувся мітинг та покладання квітів з до 77-ї річниці визволення міста Ковеля від фашистських загарбників. Ветерани Великої Вітчизняної війни, визволителі Ковеля, представники колективів, установ та організацій, молодь міста вшанували пам`ять полеглих, засвідчили свою повагу ветеранам війни.

У заході взяли участь голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, керівник апарату райдержадміністрації Степан Топольський. Учасники мітингу схилили голови та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь