A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Виїзний День депутата Ковельської районної ради восьмого скликання.

Дата: 08.07.2021 08:36
Кількість переглядів: 315

https://rada.info/upload/users_files/23251822/b36efbf73707c1ecdb616cc5f663d441.jpg7 липня на території Колодяжненської громади під керівництвом голови районної ради В`ячеслава Шворака відбувся виїзний День депутата. Участь в якому взяли: заступник голови районної ради Андрій Броїло, депутати Ковельської районної ради,  виконавчий апарат.

Зустрічали представників райради у с.Колодяжне, на площі перед адмінприміщенням, заступник Колодяжненського сільського голови Петро Оксентюк та секретар ради Павло Кухта. Вони по суті і проводили ознайомлення районних депутатів з роботою як самих органів управління так і інших бюджетних установ. Розповіли про здобутки та проблеми громади, ознайомили з роботою місцевої ради, об’єктами  соціальної сфери та інфраструктури, що входять до складу громади. В ході спілкування депутати обговорили ряд важливих питань, що стосуються перспектив розвитку громади.

Делегація з депутатів відвідала Уховецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів, поцікавились досягненнями та успіхами учнівського та педагогічного колективів,  планами на майбутнє, які озвучила директор закладу Олена Алексійчук. Також посадовці ознайомились з готовністю до роботи позаміського закладу оздоровлення і відпочинку «Оберіг» с. Уховецьк. 

Приємне враження отримали посадовці, відвідавши Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки, де  мали нагоду прослухати змістовну екскурсію, оглянути збережені предмети побуту Косачів, листи, фотографії, видані за життя твори Лесі та її матері Олени Пчілки, культурні та етнографічні експозиції регіону.

Підсумовуючи проведення Дня депутата, районні обранці відзначили необхідність проведення таких заходів, адже на власні очі мали можливість побачити, як розвиваються територіальні громади району. Одночасно, як підсумував голова районної ради В`ячеслав Шворак: «Ми всі повинні усвідомити, що тільки тісна і наполеглива співпраця всіх гілок влади і депутатів всіх рівнів дасть можливість сільському населенню відчути якісні зміни».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь