A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Святкування Дня села у Велицьку.

Дата: 13.07.2021 10:05
Кількість переглядів: 253

12 липня у день православного свята Верховних апостолів Петра і Павла  жителі села Велицьк відзначають День селаПідтримувати традиції, знати історію і шанувати свою маленьку батьківщину покликане святкування Дня села, коли  традиційно заквітчуються оселі, люди йдуть одне до одного на гостину, бажаючи усім щастя і здоров’я. А під вечір в селі лунають жарти, сміх, линуть українські пісні. 

Ще в 1488 році з’явилися перші згадки про Велицьк. Під час Першої світової війни через Велицьк проходила лінія фронту, воно було повністю зруйноване.

Сердечно привітати дружню, працьовиту та веселу Велицьку громаду прибули почесні гості - перший заступник Волинської обласної ради Юрій Поліщук, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен та інші.

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак  у своєму виступі побажав присутнім оптимізму, благополуччя, міцного здоров’я, добробуту та успіхів у розбудові села. А також висловив подяку всім жителям за любов та вірність рідному селу, за внесок у його розвиток та добробут. В продовж урочистостей були вручені Почесні грамоти Волинської  обласної ради  місцевим жителям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся Велицький  сільський голови Віктор Ковальчук, який щиро подяку всім, хто розділив та організував таке прекрасне свято. А також побажав всім розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Позитивного настрою додали місцеві аматори, продовжилось святкування народними гуляннями з кулешем, спортивними змаганнями, дитячими розвагами, а згодом – дискотекою.

Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь