A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робоча поїздка.

Дата: 14.07.2021 02:30
Кількість переглядів: 217

14 липня голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, радник голови райради Іван Тусь, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Книш відвідали ТзОВ «Волиньсапрофос». Посадовці  поспілкувались з керівником виробництва  Юрієм Шуляком, дізналиись про плани та проблеми, побачили об’єктивний стан справ, територію заводу. Підприємство знаходиться між селами Синове і Шкроби. 

ТзОВ «Волиньсапрофос»   займається видобуванням та переробкою сапропелю – мінеральні мули, що  використовуються як поживна речовина для росту рослин. Сапропель використовують у вирощуванні сільськогосподарських культур, а також у садівництві, ландшафтному дизайні, квітникарстві. Адже це органічне добриво підвищує імунітет рослин, який з роками руйнувався хімічними речовинами та іншими забруднювачами. Працюючи за стандартами ISO, завод контролює якість вироблених продуктів на всіх етапах виробництва – від видобутку сировини з озера до упаковки у тару.

Також Юрій Володимирович розповів, що крім своєї основної діяльності підприємство займається органічним рослинництвом, зокрема вирощуванням органічної малини. Органічна продукція – продукція сільського господарства, виготовлена без використання пестицидів, синтетичних мінеральних добрив, регуляторів росту, штучних харчових добавок, а також без використання ГМО. Також підприємство отримало сертифікат від національного сертифікаційного органу – «Органік Стандарт» і відповідно до затверджених правил, на полях підприємства не використовують хімічних мінеральних добрив.

 Голова райради В`ячеслав Шворак наголосив, що районна рада завжди підтримувала і буде підтримувати підприємства, які прагнуть розвивати свій бізнес в нашому районі та створювати сприятливі умови для ефективної праці в межах своїх повноважень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь