A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робочий візит першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького на Волинь.

Дата: 16.07.2021 22:04
Кількість переглядів: 244

https://rada.info/upload/users_files/23251822/11cc04dad66a6ad75883543d26744a1c.jpgСьогодні на Волині з робочим візитом перебував перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький.

     Зустріч з очільниками громад, головами РДА та аграрним активом області відбулася у будинку культури с. Селець, на базі фермерського господарства «Перлина Турії». В заході взяли участь голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, перший заступник виконавчого директора Всеукраїнської Асоціації Громад Іван Слободяник.

 Зустріч розпочав начальник управління агропромислового розвитку Юрій Горбенко, який привітав присутніх та озвучив мету зустрічі – визначення алгоритму співпраці з територіальними громадами, обговорення питання земельної реформи та державної підтримки галузі АПК.

     Тарас Висоцький подякував організаторам зустрічі та зазначив, що успішність громад залежить від того, на скільки успішно працює аграрний сектор. Головна ціль об’єднати в спільній роботі всі гілки влади: Міністерство аграрної політики та продовольства України, обласні державні адміністрації та органи місцевого самоврядування, профільні асоціації.

 В рамках заходу був підписаний Меморандум про співпрацю між Міністерством агрополітики України, Волинською ОДА та Всеукраїнською асоціацією громад.

Далі учасники заходу відвідали фермерське господарство європейського рівня Володимира Яренчука «Перлина Турії», що у селі Задиби. Всього у господарстві утримується 3 тис.голів ВРХ, з них 1,8 тис.корів. З 2008 року в господарстві створено десятки робочих місць, вкладено кошти в інфраструктуру села.

Зустріч відбулася продуктивною та змістовною. Всі учасники робочої зустрічі були одностайні у доцільності проведення таких заходів, де можна обговорити проблемні питання та ознайомитись з кращим досвідом господарювання

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь