A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

У Ковелі відбулася піша хода та мітинг під назвою «Здорова сім`я- міцна держава».

Дата: 19.07.2021 12:07
Кількість переглядів: 241

Згідно з Конституцією Украіни та визнанням Україною міжнародними правовими документами,  держава має зобов’язання перед інститутом сім`ї щодо її розвитку та захисту.

Саме з метою популяризації, підтримки та захисту сімейних цінностей, в неділю, що минула у Ковелі, відбулася піша хода та мітинг під назвою «Здорова сім`я- міцна держава». Основним ініціатором проведення цієї акції була Церква Християн Віри Євангельської та зокрема керівник Департаменту праці з людьми , які мають особливі можливості при Церкві Християн Віри Євангельської Павло Смаль.

Ідею проведення цього заходу підтримали голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, міський голова Ігор Чайка та представники всіх конфесій та деномінацій міста та району. Пішою ходою учасники акції, а це близько тисячі чоловік, пройшли від пам’ятника Тарасу Шевченку, вулицею Незалежності до будинку рад. Звертаючись до присутніх , голова районної ради В`ячеслав Шворак наголосив на тому, що сьогодні, сім`я, традиційні сімейні цінності, виховання дітей, турбота про старших людей, старих немічних та людей з фізичними обмеженими можливостями має бути в пріоритеті всіх рівнів органів влади.

Слово для виступу мали також Ковельський міський голова Ігор Чайка та представники всіх релігійних організацій, що були присутні  на заході.

В підсумку обговорення та виступів учасники акції схвалили звернення до органів влади. Основними тезами цього звернення стали:

- підтримка, захист та популяризація традиційних сімейних цінностей та інституту сім`ї в Україні;

- підтримка викладання предмета «Основи християнської етики» в школах;

- вжиття необхідних дій  для захисту та популяризації традиційних сімейних цінностей та інституту сім`ї в Україні на місцевому рівні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь