A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

«Не бійсь. Не зраджуй. Не мовчи!"

Дата: 19.07.2021 17:00
Кількість переглядів: 239

16 липня заступник голови районної ради Андрій Броїло зустрівся з відомим журналістом та публіцистом, науковцем , членом Спілки офіцерів України, доцентом  Львівського державного університету ім. Івана Франка Олегом Романчуком.


На зустрічі, яка відбулася в приміщенні КЗ «Публічна бібліотека» Ковельської громади були також присутні: професор Волинського національного університету ім. Лесі Українки Микола Кучерепа, краєзнавець і журналіст Анатолій Семенюк, ковельчани, читацька спільнота.

Для Олега Романчука місто Ковель – місто його дитинства, адже,  він є випускником Ковельських шкіл №8 та №3,  тому й не дивно, що свій 70 – ювілей від відзначив у колі однокласників, друзів та палких читачів його творчості.

На сьогоднішньому заході пан Олег презентував свою нову книгу «Не бійсь. Не зраджуй. Не мовчи «Публіцистика воєнного часу. Вибрані тексти 2014–2019: статті, есе».

Заступник голови районної ради Андрій Броїло привітав Олега Костянтиновича з ювілеєм, бажаючи наснаги у творчій праці, здійснення задумів, Божого благословення і всіх земних радощів. Андрій Петрович є поцінителем творчості пана Олега та активним читачем його дітища,  журналу «Універсум». Користуючись нагодою, посадовець поділився своїми думками щодо викладених матеріалів у творах автора, зазначивши, що вони є назвичайно актуальними  та соціально важливими для кожного,  незалежно від віку читача чи його соціального стану.  А також зазначив, що  досить справедливо Олег Костянтинович, як новітній літописець, піднімає одну з найбільших наших проблем – явище малоросійства, про яку наше покоління досить мало знає, або ж не хоче знати.  «Та Україна мусить виграти внутрішній духовний фронт та  відстояти свою незалежність, бо на сторожі насущних принципів нації стоять такі її захисники, як Олег Романчук», - в завершення промови зазначив Андрій Броїло.

В продовження зустрічі, святковий, родинний настрій для ювіляра створили теплі слова однокласників, друзів, однодумців, їх щирі зичення, квіти.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь