A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Участь голови Ковельської районної ради в засіданні колегії райдержадміністрації.

Дата: 19.07.2021 22:30
Кількість переглядів: 261

19 липня у приміщенні КЗ «Публічна бібліотека» під керівництвом голови Ковельської райдержадміністрації Ольги Черен відбулося чергове засідання колегії Ковельської райдержадміністрації. Захід проходив за участі голови Ковельської районної ради В`ячеслава Шворака, заступника голови райради Андрія Броїла, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Книша, заступників голови райдержадміністрації Романа Кульцмана, Дмитра Красносельського, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників громад, керівників окремих установ району.

Відкрила засідання колегії голова райдержадміністрації Ольга Черен, яка ознайомила, присутніх із переліком питань, внесених на обговорення а саме: про оцінку екологічної ситуації громад Ковельського району; про хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 07 липня 2021 року № 396 «Про затвердження Плану заходів з усунення порушень та недоліків, виявлених під час перевірки робочою групою Кабінету Міністрів України стану виконавської дисципліни у Волинській обласній державній адміністрації та окремих райдержадміністраціях Волинської області»; про заходи щодо запобігання загибелі і травмування людей на водоймах під час купального сезону; різне.

Від так, члени колегії перейшли до розгляду питань порядку денного. Начальник державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Кралюк проінформував присутніх про оцінку екологічної ситуації громад Ковельського району. Про  хід виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 07 липня 2021 року № 396 «Про затвердження Плану заходів з усунення порушень та недоліків, виявлених під час перевірки робочою групою Кабінету Міністрів України стану виконавської дисципліни у Волинській обласній державній адміністрації та окремих райдержадміністраціях Волинської області» доповіли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, які відповідають за напрямки роботи у галузях освіти, культури, соціального захисту, захисту інтересів та прав дітей, цивільного захисту, економіки та бюджету району. Члени колегії та запрошені заслухали інформацію про заходи щодо запобігання загибелі і травмування людей на водоймах під час купального сезону заступником начальника управління – начальником відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Сергієм Жоголем.  

Розглядаючи питання, голова та члени колегії вносили відповідні зауваження та пропозиції, спрямовані на покращення роботи. Із усіх розглянутих питань члени колегії ухвалили відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь