A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» на теренах Ковельського району

Дата: 22.07.2021 08:19
Кількість переглядів: 151

Рятувальники Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області систематично здійснюють пізнавально-роз'яснювальні заходи, направлені на профілактику дитячого травматизму та навчання молоді основам безпеки життєдіяльності. Одним з дієвих методів проведення виховної роботи є здійснення практичних заходів, а саме громадської акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти.".


21 липня рятувальники, на території 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області в смт. Стара Вижівка, Ковельського району,  провели такий пізнавальний захід для учнів 8-х класів НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів смт. Стара Вижівка».

Надзвичайники продемонстрували дітям технічні можливості пожежно-рятувальної техніки й спорядження, зокрема гасіння умовної пожежі, а також надання за допомогою спеціального інструменту допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях.  Розповіли про небезпеку купання в незнайомих водоймах, та водоймах без  спеціально створених місць відпочинку, про трудові будні рятувальників та невтішну статистику надзвичайних ситуацій району. Ще раз нагадали правила використання відкритого полум’я в рекреаційних зонах та лісах. Задля безпеки дітей вдома рятувальники наголосили на правилах безпечної поведінки в побуті та важливість їх виконання задля збереження свого життя та здоров’я.

Щоб інформація засвоїлась краще, рятувальники розповсюдили серед учасників заходу тематичні пам’ятки з корисними рекомендаціями.

Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь