A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Ковельське РУ ГУ ДСНС України у Волинській області інформує.

Дата: 13.08.2021 12:53
Кількість переглядів: 440

Під час теплої та сухої погоди громадяни активно розпочали прибирати власні присадибні ділянки, спалювати залишки сухостою та сміття. Це, зазвичай, призводить до підвищення показника кількості пожеж в природних екосистемах, та не зважаючи на численні застереження рятувальників - населення продовжує нехтувати заходами пожежної безпеки. 

Тому рятувальниками постійно проводяться рейдові заходи серед населення району, задля попередження виникнення надзвичайних ситуацій та пожеж в екосистемах.

Так, 13 серпня працівниками Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області спільно з державним інспектором з охорони навколишнього середовища Волинської області Ольгою КОЗАК відбувся рейд у населених пунктах Вишнівської ТГ, Ковельського району, зокрема у селах Вишнів та Коцюри.  Під час відпрацювання було наголошено на забороні самовільного спалювання сухої рослинності, стерні, та адміністративній відповідальності за дане порушення, проведено відповідні інструктажі. Громадян повідомили також про випадки подібних загорянь на території області та їх наслідки. Рятувальниками було розповсюджено друковану продукцію з правилами безпеки в екосистемах.

 

Шановні громадяни!

Служба порятунку закликає вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці, заборонено спалювання стерні та пожнивних залишків.

Пам'ятайте, що спалювання сухостою може спричинити тяжкі наслідки, такі як руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин, а також неконтрольоване поширення вогню.

Під час відпочинку на природі, необхідно пам'ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, вашому життю та здоров'ю.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь