A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбувся перший молитовний сніданок у Ковелі.

Дата: 20.08.2021 16:41
Кількість переглядів: 230

Напередодні державного свята 30-ї річниці Незалежності України у Ковелі відбувся перший спільний молитовний сніданок. На цьому дійстві були присутні представники релігійних конфесій, політичних сил, керівники району, міста, представники територіальних громад, бізнес середовища, освіти і культури а також депутати місцевих рад, військові капелани, учасники АТО. Ініціаторами проведення молитовного сніданку були: голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та керівник департаменту праці з людьми з особливими можливостями Павло Смаль.

Метою цього заходу було об`єднати людей різних за своїми поглядами, культурою, світоглядом та конфесійною приналежністю. Об`єднати заради миру, порозуміння та злагоди.

Сніданок розпочали з подяки захисникам, які захищають територіальну цілісність нашої держави, завдяки кому наше життя зігріте сонячним світлом і безхмарною, мирною блакиттю небес. Після чого, на заході гостей чекала чудова культурна програма та спільні молитви з духовенством Ковельщини, де  просили миру, добробуту і процвітання Україні, молилися за припинення війни на Сході, за життя наших воїнів, за подолання пандемії та її наслідків.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак: «Я пишаюсь тим, що міг долучитись до організації цього заходу і дякую всім хто допомагав  нам. Цей молитовний сніданок  поєднав церкву, владу, бізнес і я хотів, щоб сьогодні всі ми разом помолилися за Україну. Щоб всі забули про розбіжності  у поглядах і об`єдналися у любові до нашої Батьківщини. Сподіваюсь, що в майбутньому проведення молитовних сніданків стане доброю щорічною традицією, яка зможе об`єднати усіх навколо молитви за успіх і добробут нашого народу, нашої держави, нашого краю. Хочу сказати, що благодійність це не лише пожертва, це добрі дії на благо наших жителів. Бажаю всім здоров`я, злагоди, добра, достатку, миру. Слава Україні!»

Під час молитовного сніданку був оголошений благодійний збір коштів для паралімпійців Ковельського району, які зараз виступають в Паралімпійських іграх в Токіо.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь