A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Святкування Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України на території Колодяжненської громади.

Дата: 21.08.2021 16:26
Кількість переглядів: 156

Серпень - особливий місяць, бо він несе нам чудові свята - День Прапора та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України.

З нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України в сільському будинку культури с.Колодяжне Ковельського району пройшли урочистості.   Представники влади району, територіальної громади спільно з жителями та гостями села вшанували пам'ять легендарної землячки, поетеси Лесі Українки, оглянули представлені на святі виставки робіт, картин, вишиванок, малюнків, випічки. Святкове дійство розпочалося з церемонії підняття державного прапора України.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність, соборність та самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Зі щирими словами привітань, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Дня незалежності України, до жителів громади звернувся голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, який побажав усім злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої країни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України. Миру і процвітання нашій Державі!  Також до вітань приєдналися голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен та голова Колодяжненської територіальної громади Віталій Кашик. Після привітальних промов посадовці вручили нагороди Ковельської районної ради, голови Волинської обласної державної адміністрації, Ковельської районної  державної адміністрації, Колодяжненської сільської ради.

Урочистості продовжила цікава різнопланова концертна програма, яку підготували та провели сільські аматори.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь