A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Як відсвяткували День Незалежності України у Любомльській та Рівненській громадах.

Дата: 23.08.2021 07:33
Кількість переглядів: 249

Незалежность України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

22 серпня з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Державного прапора України відбулись урочистості і святкові концерти у Любомльській та Рівненській територіальних громадах.    Участь у заходах взяли голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, голова районної державної адміністрації Ольга Черен, депутат Ковельської  районної ради Олександр Пасенковський, представники місцевої влади, жителі та гості населених пунктів. Учасники заходів хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих українців та спільно з духовенством громад помолились за мир в Україні, за здоров'я наших захисників і їх родин.

Тепло привітали усіх  зі святом голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, голова Ковельської РДА Ольга Черен, голови територіальних громад та інші.

 В`ячеслав Петрович побажав всім міцного здоров’я, щедрої долі та добра. Нехай радість та достаток будуть у кожній родині. А над Матір’ю-Україною запанує мир! Із 30-ю річницею Незалежності! Слава українському народові! Слава його Героям! Україні – слава! 

 Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження  почесними грамоти голови Ковельської районної ради, Волинської обласної державної адміністрації, Ковельської районної державної адміністрації представників територіальних громад.

У Рівненській територіальній громаді свято розпочали з урочистої пішої ходи. Учасники якої пронесли вулицями села Рівне 30-ти метровий Державний Прапор України. До величної ходи із Державним Прапором України також долучилися очільники та представники влади Ковельського району.

 Піднесеного настрою додавали виступи творчих колективів. Святкування пройшли у теплій і дружній атмосфері. Гомін дітвори, сміх та веселощі довкола піднімали настрій і згуртовували усіх присутніх. Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила народу.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь