A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Пізнавально-роз'яснювальні заходи рятувальників Ковельського районного управління ДСНС України у Волинській області.

Дата: 25.08.2021 17:24
Кількість переглядів: 146

Рятувальники Ковельського районного управління ДСНС України у Волинській області систематично здійснюють пізнавально-роз'яснювальні заходи, направлені на профілактику дитячого травматизму та навчання молоді основам безпеки життєдіяльності. Одним з дієвих методів проведення виховної роботи є здійснення практичних заходів громадської акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти.".

Днями рятувальники на території 14 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області провели такий пізнавальний захід для вихованців закладу Ратнівський дитячий ясла-садок № 2 смт. Ратне, Ковельського району.

Надзвичайники продемонстрували дітям технічні можливості пожежно-рятувальної техніки й спорядження, відповіли на питання дітей. Розповіли про небезпеку під час використання відкритого вогню при відпочинку в лісі,  наголосили на правилах  поведінки в побуті та важливість їх виконання задля збереження свого життя та здоров’я, нагадали номери екстрених служб та  перші дії при виникненні пожежі. Також нагадали про  заборону використання небезпечних піротехнічних предметів.

В свою чергу, керівництво дитячого закладу підкреслило, що проведення таких практично-пізнавальних заходів дозволяє поглибити свої знання з питань безпеки життєдіяльності. Вихованцям закладу було вручено відповідні листівки з правилами життєдіяльності.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь