A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Вітали колективи лісогосподарських підприємств Ковельського району з нагоди Дня працівника лісу.

Дата: 14.09.2021 20:50
Кількість переглядів: 144

В Україні День працівників лісу щорічно прийнято святкувати в золоту пору осені, в третю неділю вересня. Це професійне свято для всіх тих, хто нерозривно пов’язав своє життя з лісовим господарством.

Саме з цієї нагоди, напередодні свята, 14 вересня у Ковельському Палаці учнівської молоді імені Івана Франка відбулися урочисті заходи та святковий концерт. Привітати працівників галузі із професійним святом прибули голова обласної ради Григорій Недопад, голова Ковельської  районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, заступник голови облдержадміністрації Олександр Троханенко, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, перший заступник начальника – головний лісничий Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Руслан Войцеховський, депутати обласної та районної ради.

 Море поздоровлень і слів подяки лунало від представників обласної і районної влади. Долучилися до вітальних слів  голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та  голова районної державної адміністрації Ольга Черен. В`ячеслав Петрович зазначив, що працівники лісового господарства роблять гідний внесок в економічний розвиток нашого району, збереження його природних багатств та висловив щиру вдячність усім лісівникам за їх працю, побажав міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах, а також нових вагомих трудових успіхів та досягнень.
Після привітальних слів керівники району вручили представникам лісогосподарських підприємств
Ковельщини Почесні грамоти Ковельської районної ради та Ковельської районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомі здобутки у професійній діяльності, значний особистий внесок у розвиток лісогосподарського виробництва Ковельського району та з нагоди Дня працівника лісу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь