A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали рятівників Ковельського району.

Дата: 17.09.2021 14:32
Кількість переглядів: 181

17 вересня в Україні відзначають День рятівника. З цієї нагоди в Ковельському районному управлінні ГУ ДСНС України у Волинській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

Привітати рятівників завітали голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, голова Ковельської  райдержадміністрації Ольга Черен, заступник міського голови Віктор Жигаревич,  голови територіальних громад району, керівники силових структур.

Звертаючись до присутніх, В`ячеслав Петрович зазначив: “У вашому покликанні вбачається високий обов’язок перед державою і людьми. Ви люди сильні духом і завжди з честю забезпечуєте надійний захист національного багатства, життя громадян від вогню та стихії, цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Справді, ви маєте захищати життя людей до самопожертви, і бути завжди готовими якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги, тому, що ви – рятівники! Ми високо цінуємо ваш професіоналізм, хоробрість, готовність завжди прийти на допомогу, які ви неодноразово проявляли під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Прийміть слова сердечної вдячності і поваги за вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей. Бажаю вам і вашим родинам добра, здоров’я, щастя та благополуччя!”

За високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов`язків, вагомий особистий внесок у справу цивільного захисту населення, активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята-Дня рятівника, кращим працівникам вручили почесні грамоти голови Ковельської районної ради та голови Ковельської районної  державної адміністрації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь