A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робоча поїздка у Рівненську громаду.

Дата: 23.09.2021 16:35
Кількість переглядів: 150

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, радник голови райради Іван Тусь, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, заступник начальника Луцького прикордонного загону Роман Космін, 23 вересня 2021 року, здійснили робочу поїздку у Рівненську територіальну громаду, з метою вивчення питань надання земельних ділянок для облаштування та утримання елементів прикордонної інженерної інфраструктури. В ході зустрічі, посадовці зустрілися з головою громади Юрієм Фініковським, депутатами місцевої ради, громадськістю та обговорили ряд питань, які потребують вирішення задля облаштування та утримання елементів прикордонної інженерної інфраструктури. Адже в Ковельському районі тривають активні роботи над облаштуванням прикордонної інфраструктури згідно з міжнародними стандартами та з метою забезпечення дотримання режиму державного кордону та прикордонного режиму. Спільно дійшли згоди щодо необхідності перенесення прикордонної лінії ближче до державного кордону.

Також посадовці разом із очільником громади Юрієм Фініковським відвідали низку об‘єктів і установ, що розташовані на території громади та ознайомилися з проблемними питаннями, які потребують першочергового вирішення. Зокрема керівники району побували в навчальних закладах громади, оглянули навчальні кімнати, благоустрій території, ознайомились з умовами освітнього процесу. Відвідали Забузьку амбулаторію загальної приктики-сімейної медицини, оглянули стадіон у селі Гуща та проінспектували хід ремонту дороги.

На кінець зустрічі В`ячеслав Петрович наголосив на тому, що всі спільні зусилля органів виконавчої влади та місцевого самоврядування повинні бути спрямовані на наповнення бюджету, соціальний захист людей, покращення соціальної інфраструктури, забезпечення належних умов життя населення громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь