A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали турійчан з Днем працівників освіти

Дата: 29.09.2021 16:11
Кількість переглядів: 166

Сьогодні, 29 вересня  2021 року,  заступник голови районної ради Андрій Броїло побував з робочим візитом на території Турійської громади та користуючись нагодою   привітав місцевих освітян та усіх причетних до цієї галузі  з професійним  святом – Днем працівників освіти.  Урочистості з нагоди вищезазначеного свята відбулися в Будинку культури смт. Турійськ.


Цього дня віншували вчителів, вихователів дошкільних навчальних закладів та керівників гуртків, шкільних бібліотекарів, працівників відділу освіти, технічний персонал навчальних закладів. Щирі посмішки на обличчях, радість в очах – саме такі наші педагоги сьогодні – у день, коли на їх адресу лунали найщиріші вітання та побажання від представників влади та аматорів сцени.

У вітальній промові Андрій Петрович зазначив, що творці нового покоління українців – це саме  про наших вітчизняних працівників освіти, які традиційно відзначають своє професійне свято у першу неділю жовтня. Адже, педагог – особистість неординарна, творча, обізнана, яка ввесь час перебуває в пошуку чогось нового, цікавішого, досконалішого. Немає, мабуть, на землі людини яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває невинні дитячі душі зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком. Саме педагоги супроводжують дитину починаючи із дитячого садочка протягом багатьох років. Вони вкладають знання у юнь, аби потім вихованці ухвалювали правильні рішення, йшли вірним шляхом, робили добрі справи і розуміли, що вони живуть у прекрасній країні – Україні. «Бажаю аби зміни, які наразі активно впроваджуються у Вашу педагогічну діяльність, були лише на краще. Вам вірять, Вас люблять і шанують. І нехай так буде завжди», - побажав посадовець.

З нагоди вищезазначеного свята,  Андрій Петрович, за дорученням голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака та голови Ковельської РДА Ольги Черен вручив  Почесні Грамоти Волошиній Марії Юріївні,  фахівцю (консультанту) (практичному  психологу)  комунальної установи «Інклюзивно- ресурсний центр»  Турійської селищної ради Волинської області   та Литвинюк Зої Іванівні, директору Турійського Будинку дитячої творчості.

Поміж відзначень,  лунали вокальні композиції  та тішили око хореографічні номери, презентовані освітянам аматорами сцени громади. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь