A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

На Ковельщині підбили підсумки навчань територіальної оборони.

Дата: 01.10.2021 15:58
Кількість переглядів: 146

Сьогодні, 1 жовтня 2021 року, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, радник голови райради Іван Тусь, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, військовий комісар Ковельського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Середюк, Ратнівський селищний голова Віталій Бірук взяли участь у закритті командно-штабних навчань з командуванням об’єднаних сил Збройних сил України «Об`єднані зусилля-2021» та навчальних зборів з оперативним резервом 2-ої черги військовозобов’язаних військових частин, які проходили  у базовому таборі територіальної оборони  с. Гірники Ковельського району.

 Прикриття державного кордону, несення служби на блокпостах, відбиття нападу умовного противника та відпрацювання інших заходів – такі завдання виконували резервісти і  військовослужбовці під час активної фази навчань на Ковельщині.

Учасники заходу вшанували пам`ять загиблих побратимів хвилиною мовчання. Після цього захисників України вітали голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен. У своєму виступі голова районної ради В`ячеслав Петрович подякував військовослужбовцям за відповідальне ставлення до захисту і оборони держави, адже головне завдання виконане – ми маємо натренований підрозділ тероборони, який в найскладніші хвилини буде готовий до захисту держави. Ці навчання були дуже корисними, адже відпрацювали величезний пласт роботи та значно посилили місцеву територіальну оборону. 

За зразкове виконання військового обов’язку, значний особистий внесок у обороноздатність держави  за результатами командно-штабних навчань «Об’єднані зусилля – 2021» та з нагоди Дня територіальної оборони кращим резервістам і військовослужбовцям присвоєно звання та нагороджено подяками  та грамотами виконавчої влади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь