A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулись урочистості з нагоди Дня людей похилого віку і Дня ветерана.

Дата: 01.10.2021 22:25
Кількість переглядів: 144

Відзначення Дня людей похилого віку та Дня ветерана – це прекрасна можливість вкотре сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. 

Тож, 1 жовтня 2021 року,  у Комунальному закладі «Публічна бібліотека» Ковельської територіальної громади відбулись урочистості з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Привітати ветеранів, засвідчити свою шану і повагу представникам старшого покоління, подякувати за нелегку працю, мудрість, життєвий досвід та активну життєву позицію прийшли представники районної влади, обласних, місцевих громадських організацій.

Відкриваючі захід, голова Ковельської районної організації ветеранів України Валентина Січкар  привітала  ветеранів зі святом, побажала присутнім міцного здоров’я, щасливої долі, радості, добра, мирного неба над головою та подякувала місцевій владі за підтримку у проведенні цього чудового свята.

З вітальним словом виступив заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло: «Ви, люди старшого покоління – це джерело мудрості, і ваш життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя. У цей святковий день прийміть найщиріші вітання і велику вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаю вам міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями. Нехай близькі люди завжди оточують вас турботою і теплом».

До теплих слів вітань приєдналися керівник апарату Ковельської райдержадміністрації Степан Топольський, перший заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Ювченко, голова Волинської обласної організації ветеранів України Геннадій Гулько, власний кореспондент  газети «Голос України» Микола Якименко, голова Козлиничівської первинної ветеранської організації Галина Галайдюк.

Гарний настрій та позитивні емоції подарували присутнім народні  аматорські колективи ветеранів із Старої Вижівки, Любомля та Ратне.

За вагомий внесок  у справу збереження та розвитку аматорського мистецтва, активну участь у громадському і культурно-мистецькому житті Ковельщини та з нагоди Дня ветерана Подяками голови Ковельської районної ради, Ковельської райдержадміністрації нагороджені народний аматорський хор ветеранів війни і праці "Надвечір’я" КЗ «Центр культури і дозвілля» Старовижівської селищної ради (керівник – В’ячеслав Недзельський), народний аматорський хор ветеранів війни та праці "Осіннє золото" Любомльської міської ради (керівник – Ярослав Притула), народний аматорський хор ветеранів праці "Журавлі" КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради (керівник – Людмила Корсак).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь