A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак взяв участь у церемонії нагородження Волинських паралімпійців.

Дата: 05.10.2021 22:41
Кількість переглядів: 165

Сьогодні, 05 жовтня 2021 року, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської  РДА Ольга Черен взяли участь у церемонії нагородження Волинських спортсменів учасників ХVI літніх Паралімпійських ігор, що проходили у Токіо з 24 серпня по 5 вересня 2021 року. Урочиста зустріч відбулася за участі голови обласної ради Григорія Недопада та його першого заступника Юрія Поліщука, очільника облдержадміністрації Юрія Погуляйка, начальника Волинського центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», депутата облради Віктора Галана-Влащука та спортивної спільноти області.

Стоячи і з оваціями присутні зустріли учасників XVI літніх Паралімпійських ігор, їх спаринг-партнерів та тренерів. Серед Волинських паралімпійців  були спортсмени і з Ковельського району це- Станіслав Самолюк, Марина Мажула та  Юрій Бабинець.

 Марина Мажула стала срібною призеркою у веслуванні на байдарці- одиночці.  На дистанції 200 метрів вона фінішувала із часом 54,805 сек, пропустивши вперед представницю Німеччини Едіну.

 Окрім вітальних слів, спортсменам вручили подяки, пам’ятні подарунки та грошові сертифікати. Паралімпійців та їхніх тренерів привітали з успішним завершенням XVI літніх Паралімпійських ігор голова Ковельської райради В`ячеслав Шворак та голова Ковельської  РДА Ольга Черен. В`ячеслав Петрович звернувся до спортсменів: «Ви-справжні герої! Ковельщина пишається Вами. Я схиляюся перед вашою мужністю. Незважаючи на життєві обставини, ви знаходите в собі сили і волю не просто брати участь у змаганнях, а перемагати.  Дякую  за вашу відданість спорту і силу волі! Бажаю вам миру, здоров’я та оптимізму, завжди блискучої форми та нових яскравих перемог!» Також особливі слова подяки були адресовані і тренерам.

Керівники Ковельського району  вручили грошові нагороди спортсменам з Ковельщини, а саме: Станіславу Самолюку, Марині Мажулі, Юрію Бабинцю. Ці кошти були зібрані на молитовному сніданку, який проходив у Ковельському районі напередодні Дня Незалежності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь