A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Створюємо ліси разом .

Дата: 07.10.2021 21:43
Кількість переглядів: 173

Сьогодні, 7 жовтня 2021 року, за ініціативи голови Ковельської районної ради В`ячеслава Шворака було організовано висадку лісових дерев у рамках програми Президента України  «Зелена країна» -«Створюємо ліси разом». Депутати Ковельської районної ради восьмого скликання, заступник голови райради Андрій Броїло, працівники виконавчого апарату районної ради, Старовижівський селищний голова Василь Камінський, лісівники ДП «Старовижівське лісове господарство» взяли активну участь в акції по створенню молодого лісу. 
Працівники лісової галузі провели інструктаж, як безпечно користуватися мечем Колесова та правильно садити сіянці сосни та берези,  адже техніка посадки лісових культур має свої тонкощі.  Відтак, усі присутні завзято взялися до роботи по створенню молодого лісу

Для учасників акції це була гарна можливість відчути свою причетність до величної справи – створення лісу власними силами. В`ячеслав Петрович зауважив, що сьогодні ми працюємо задля примноження природного багатства Ковельщини, якими користуватимуться наші діти та онуки. Та й кожному буде приємно через десяток років повернутися на це ж місце й щиро порадіти з того, що і він доклав сюди частинку своєї праці.

Такі акції з лісовідновлення – це ще один привід звернути увагу на важливість лісів для існування життя на планеті, поліпшення екологічної ситуації в Україні, виховання у молодого покоління і дорослих шанобливого ставлення до природи.

Лісівники висловили вдячність учасникам акції за те, що долучились до  хорошої справи, адже це приклад гарної співпраці, яку люди лісу завжди цінують.

Після закінчення посадки насаджень всі присутні сфотографувалися на згадку та обмінялися приємними емоціями від корисної справи.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь