A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Стартувала масштабна акція з висадки дерев «Створюємо ліси разом».

Дата: 08.10.2021 15:48
Кількість переглядів: 227

З 01 жовтня по 30 листопада Держлісагентство проводить громадську акцію «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна», метою якої є за три роки висадити 1 мільярд нових дерев, а за 10 років площу лісів в Україні збільшити на 1 мільйон гектарів.

У посадці дерев і створенні нових лісових насаджень на території Скулинського лісництва взяли участь голова Ковельської районної ради  В`ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, радник голови райради Іван Тусь, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації на чолі з Ольгою Черен, депутат обласної ради Віктор Козак, начальник Ковельського районного управління поліції Головного управління у Волинській області Андрій Литвин, військовий комісар Ковельського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Середюк, начальник Ковельської ДПІ Головного управління ДПС у Волинській області Ігор Костюк, керівник Ковельської окружної прокуратури Юрій Новосад, директор Ковельської філії ПАТ «Волиньобленерго» Василь Горбачук, начальник Ковельського відділення АТ «Волиньгаз» Олег Гнатюк, Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, депутат Колодяжненської сільської ради Володимир Шевчук, лісівники ДП «Ковельський лісгосп».

 Перед висаджуванням працівники лісогосподарського підприємства провели відповідний інструктаж.  І всі приступили до роботи.

Подібні заходи - це чудова можливість побачити працю лісівника та  унікальна нагода стати частинкою неосяжного світу природи і дати початок чомусь новому. Хто хоч раз посадив дерево, - той ніколи не буде шкодити зеленому скарбові і не дозволить цього іншим. По суті, це шанс зробити у своєму житті щось вагоме та корисне для усього



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь