A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Зустріч з мешканцями гуртожитку щодо вирішення проблем з теплопостачанням.

Дата: 11.10.2021 16:50
Кількість переглядів: 163

Сьогодні заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло разом з очільницею Ковельської  районної державної адміністрації Ольгою Черен, першим заступником Ковельського міського голови Тарасом Яковлєвим та депутатом Волинської обласної ради Віктором Козаком зустрілися з мешканцями гуртожитку аби з`ясувати  безпосередньо на місці причину попередження щодо від`єднання будівлі від теплопостачання.

Власне кажучи, саму історію виникнення цієї проблеми, яка останнім часом висвітлюється в ЗМІ під назвою «Без води, тепла та світла: у Ковелі мешканців гуртожитку хочуть залишити напризволяще»  оповів чиновникам директор Державного навчального закладу «Ковельський центр професійно технічної освіти»  Сергій Антонюк у відані якого і перебуває гуртожиток на вул. Чубинського  колишнього СПТУ №5.

За словами Сергія Миколайовича сьогодні в цьому гуртожитку проживає близько 50-ти людей, які були поселенні сюди у різні часи за керівництва попередніх директорів СПТУ. На теперішній час є жильці, які тут мешкають уже майже 30 років. Однак жоден учень чи працівник центру ПТО тут не проживає, а відтак витрачати бюджетні кошти на оплату в різниці за спожиті енергоносії закладу не має законної підстави та, власне, і фінансових можливостей. А оскільки власником цього гуртожитку є держава в особі Міністерства освіти і науки, то й існує ряд складних бюрократичних процедур, які могли б вирішити це зовсім не просте питання.

Кожен з присутніх, в тому числі і мешканці гуртожитку вносили свої пропозиції щодо оплати за енергоносії  в законному полі. Єдине на чому погодились усі представники місцевої влади так це на тому, шо лишати людей напризволяще точно ніхто не збирається.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь