A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Участь у черговій оперативній нараді.

Дата: 12.10.2021 11:05
Кількість переглядів: 127

12 жовтня 2021 року заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв участь у черговій оперативній нараді, яка  відбулась під головуванням Ольги Черен, голови Ковельської районної державної адміністрації, з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району.

В ході наради керівники структурних підрозділів Ковельської районної державної адміністрації проінформували про стан щеплення своїх працівників.  Також обговорили  нагальні завдання та шляхи їх вирішення в межах повноважень районної державної адміністрації.

Про початок опалювального сезону в бюджетних установах району доповіла Лук’янова Жанна, т.в.о начальника управління – начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального  господарства управління регіонального розвитку райдержадміністрації, яка у своєму виступі  зазначила, що згідно з розпорядженням голови Ковельської райдержадміністрації від 11 жовтня 2021 року № 211 «Про початок опалювального сезону 2021-2022 років у Ковельському районі» зобов’язано структурні підрозділи районної державної адміністрації та рекомендовано установам і підприємствам комунальної власності, територіальним підрозділам центральних органів виконавчої влади у районі, виконавчим комітетам міських, селищних, сільських рад району розпочати опалювальний сезон 2021-2022 років з 11 жовтня 2021 року з дотриманням температурних графіків роботи котелень.

По завершенню наради голова райдержадміністрації Ольга Черен  надала керівникам структурних підрозділів відповідні доручення.

 (За матеріалами Ковельської РДА)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь