A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

В селі Жиричі з'явився новий дитячий садочок «Дивосвіт».

Дата: 12.10.2021 21:43
Кількість переглядів: 146

12 жовтня  2021 року в селі Жиричі Ковельського району відбулося урочисте  відкриття дитячого садочка «Дивосвіт». Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, схвильовані батьки й діти, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значима дана подія для жителів села.

Розділити радість з мешканцями села та привітати їх з чудовою подією завітали: голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, голова обласної ради Григорій Недопад, заступниця очільника ОДА Людмила Тимощук, голова Ковельської РДА Ольга Черен, Ратнівський селищний голова Віталій Бірук.

Директорка навчально-виховного комплексу Оксана Горох розповіла, що від сьогодні садочок «Дивосвіт» відвідуватимуть 80 дошкільнят: "Розраховане наше дошкільне відділення на 5 груп та понад сотню дітей. Загалом тут буде працевлаштовано близько 20 людей", - розповіла вона.

«Ми будемо докладати максимум зусиль, щоб громада впоралась із його утриманням, хоча у нас є недовиконання бюджету. Але жодні фінансові показники не повинні впливати на діяльність такого соціально важливого закладу для нашої громади", - запевнив Ратнівський селищний голова Віталій Бірук.

 У своєму вітальному слові голова районної ради В’ячеслав Шворак побажав дошкільнятам і їхнім батькам міцного здоров’я, щастя, добра, щоб дітки з радістю відвідували садочок і їм було легко й цікаво навчатися, а в даному закладі завжди лунав дитячий сміх. Також  побажав  процвітання, а малечі перших перемог і успіхів у здобутті дошкільних знань, які їм будуть необхідні для вступу до першого класу, адже діти – це майбутнє нашого району та нашої країни.

З нагоди відкриття дитячого садочка В’ячеслав Петрович  вручив представникам дошкільного закладу грошовий сертифікат на придбання музичного обладнання.

По закінченню свята почесні гості оглянули затишне приміщення дитячого садочка та переконались, що в ньому є всі умови для комфортного навчання, ігор і відпочинку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь