A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Шановні жителі Ковельщини! Шановні захисники України!

Дата: 14.10.2021 09:48
Кількість переглядів: 191

14 жовтня для України є символічною датою. У цей день ми відзначаємо низку свят, які є значними для нашої країни. День захисників і захисниць Вітчизни, Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважалася покровителем українського воїнства в різні часи, День українського козацтва та 79-ту річницю створення Української Повстанської Армії. 

День захисників Вітчизни, започатковане в нелегкі для нашої держави часи, для вшанування мужності та героїзму захисників суверенітету та територіальної цілісності України. Воно воістину всенародне, окроплене кров’ю та освячене вірою. Адже наш народ завжди прагнув до незалежності, давав достойну відсіч загарбникам  і відстоював рідну землю.

Протягом століть цей день пов’язаний із боротьбою за свободу та порятунком від ворогів. Ще в далекі часи волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею.

Відзначаючи це свято, висловлюємо слова подяки  і шани учасникам операції Об’єднаних сил та антитерористичної операції, військовослужбовцям Збройних Сил України, добровольцям, волонтерам, які захищають суверенітет та територіальну цілісність України, ветеранам Другої світової війни, учасникам національно-визвольних змагань, воїнам запасу.

Дорогі захисники Української держави! Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань і переможців нацизму. Ваша мужність і патріотизм уже здобули повагу і вдячність жителів України.Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди цих знакових для кожного українця свят! Дякуємо Вам за щоденний подвиг, силу, віру, відданість рідній землі. Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємося тим, хто заплатив за це своїм життям. Бажаємо усім незгасної енергії, мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави. 

Слава Україні! Слава її Героям-Захисникам!

З повагою,

В`ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради.

Ольга Черен, голова Ковельської районної держаної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь