A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Спортивно-туристичні змагання приурочені до Дня захисників та захисниць України, 79-ої річниці створення УПА, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Дата: 13.10.2021 12:52
Кількість переглядів: 117

В рамках проведення заходів приурочених до Дня захисників та захисниць України, 79-ої річниці створення УПА, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці на території  лісових угідь Скулинського лісництва, 13 жовтня 2021 року, пройшли  спортивно-туристичні змагання у два етапи. Участь у змаганнях взяла збірна, команда органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Ковельського району а саме: голова районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, радник голови райради Іван Тусь та голова районної державної адміністрації Ольга Черен.

В першому етапі змагалося 5 команд серед учнів 10 – 11 класів закладів загальної середньої освіти Колодяжненської територіальної громади з Кричевич, Скулина, Колодяжного, Дрозднів та Уховецька.

В другому етапі між собою змагалося 4 комади дорослих, а саме: команда Ковельської райдержадміністрації та районної ради; команда учасників АТО/ООС Колодяжненської територіальної громади; команда лісівників Скулинського лісництва та команда Колодяжненської сільської ради.

Учасники  спортивного заходу пройшли ряд  випробувань, у  яких проявили знання, практичні навички, вправність  та спритність.  Кожна команда розпочинала змагання з  конкурсу «Краєзнавець», у якому демонструвала свої знання з географії,  після чого учасники переходили до таких  видів, як  «мишоловка», жердини, купини, колода, паралельні мотузки, маятник, транспортування потерпілого і стрільба.

Команда Ковельської  райдержадміністрації та районної ради відмінно виконала краєзнавчу та спортивну програму змагань і впевнено виборола перемогу.

За підсумками змагань серед закладів загальної середньої освіти:

І  місце – команда учнів Кричевичівського ліцею;

ІІ місце – команда учнів ЗЗСО «Дрозднівський ліцей»;

ІІІ місце – команда учнів Колодяжненського ліцею.

За результатами  змагань  серед дорослих команди посіли такі місця:

І  місце – команда Ковельської  районної ради та райдержадміністрації;

ІІ місце – команда учасників АТО/ООС Колодяжненської територіальної громади;

ІІІ місце – команда лісівників Скулинського лісництва;

ІV місце –  команда Колодяжненської сільської ради.

Голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, подякували організаторам  та всім учасникам змагань і зауважили, що державі потрібні сильні тілом і духом люди, саме такі якості найкраще розвиваються під час занять фізичною культурою і спортом. Ми маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ українського козацтва.

Учасники заходу отримали пам’ятні медалі та були нагороджені грамотами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь