A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася урочиста церемонія посвяти у ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені героїв Небесної сотні.

Дата: 14.10.2021 22:59
Кількість переглядів: 139

Сьогодні, 14 жовтня 2021 року, у День захисників та захисниць України, 79-ої річниці створення УПА, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці у Ковелі на Площі Героїв Майдану відбулася урочиста посвята у ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені героїв Небесної сотні.

На захід завітали представники районної і міської влади, а також батьки учнів та викладачі ліцею, духовенство та небайдужі містяни. Захід розпочався із внесення Державного Прапора України та прапора Волинського обласного ліцею. Потому, хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув за волю та незалежність України,  ліцеїсти поклали квіти до стели земляків - загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні.

Священнослужителі благословили юних захисників на успішне навчання та служіння обраній справі.

З вітальним словом звертались до присутніх керівники районної і міської влади. З побажаннями гарного навчання та стати справжніми захисниками України до ліцеїстів звернувся голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак.  В`ячеслав Петрович побажав вихованцям, щоб вони свої знання і здобутий у ліцеї досвід використувували тільки в мирних цілях та подякував батькам чиї діти сьогодні приймають присягу, вони виховали справжніх патріотів.

 Для присутніх вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою підготували вокальні номери та показові виступи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь