A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

На Ковельщині відкрили новий рекреаційний пункт.

Дата: 22.10.2021 22:31
Кількість переглядів: 369

Створення комфортних та безпечних умов для відпочинку в лісі підвищує туристичну привабливість регіону.  Саме для цього лісівники зводять рекреаційні пункти, де подорожні можуть зупинитися, перепочити, насолодитися свіжим лісовим повітрям, перекусити. Час, проведений у лісі, – це затишок і спокій, миті без турбот і міської метушні. Сама  природа  дарує людині  незрівнянне ні з чим відновлення.

Сьогодні,  22 жовтня заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, радник голови райради Іван Тусь, голова Волинської облради Григорій Недопад,  голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, Голобський селищний голова Сергій Гарбарук ознайомилися з новим туристично-рекреаційним об’єктом «Лісовичок», розміщеним у лісовому масиві ДП «Ковельське лісове господарство». Посадовці оглянули новий рекреаційний пункт створений руками лісівників. І це не просто одиничні бесідки у лісі. Це справжня туристична локація, сучасно облаштована зона з усіма необхідними атрибутами, є парковка, а в майбутньому тут також будуть  дитячі майданчики.

«Хочеться подякувати усім хто приклав зусиль до облаштування рекреаційного пункту «Лісовичок», адже об’єм роботи зроблено досить значний, сподіваємось, що з роками популярність рекреаційних пунктів зростатиме, а для лісівників найкращою подякою буде бережне ставлення до їх праці і гарні спогади відпочиваючих про наші рекреаційні пункти та час, проведений у них в родинному, або дружньому колі»- зауважив Андрій Петрович.

Лісівники наголосили, що облаштовують рекреаційні пункти для комфортного і приємного відпочинку подорожуючих та для зменшення ризику виникнення лісових пожеж. Тож вкотре закликають бережно ставитись до лісу, відпочивати у спеціально відведених місцях, не допускати руйнування рекреаційних пунктів та не смітити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь