A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Робоча нарада з головами територіальних громад Ковельщини

Дата: 01.11.2021 22:16
Кількість переглядів: 145

1 листопада  2021 року  В’ячеслав Шворак,  голова Ковельської районної ради,   взяв участь у  нараді з головами територіальних громад, керівниками центрів ПМСД району та керівниками  лісогосподарських підприємств, яку провела Ольги Черен, голова Ковельської районної державної адміністрації.


Учасники наради: Лідія Турянська, заступниця начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства; Юрій Новосад, керівник Ковельської окружної прокуратури; Андрій Литвин, начальник Ковельського управління поліції ГУ НП у Волинській області; Ігор Костюк, начальник Ковельської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області.

Про реорганізацію лісогосподарських підприємств Ковельського району, проінформувала  заступниця начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Лідія Турянська, яка у своєму виступі зазначила що при проведенні реформи по укрупненню держлісгоспів в основу покладено збереження колективів. Учасниками наради  також було обговорено  питання надходження коштів від лісових господарств у бюджети територіальних громад Ковельського району після реформування. Зазначалося, що законодавство залишається незмінним в частині сплати податків до місцевих бюджетів, тому  рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів та податок на лісові землі  нараховуватимуться  так  само після реформування до бюджетів  територіальних громад.

До активізації інформаційної кампанії щодо вакцинації жителів територіальних громад району закликала голів громад та медичних  керівників Ольга Черен, голова Ковельської районної державної адміністрації.

 

За матеріалами Ковельської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь