A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Привітали працівників обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей у місті Ковелі

Дата: 05.11.2021 18:03
Кількість переглядів: 153

Традиційно у першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Це свято людей, діяльність яких сповнена гуманізму, милосердя і тепла, які постійно опікуються проблемами співгромадян, що потребують державної підтримки.


Сьогодні, напередодні професійного свята працівників соціальної сфери  до обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей у місті Ковелі, де знаходять тимчасовий дім діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, і ті, чиї родини опинилися в складних життєвих обставинах, завітали перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен.

Керівники обласної і районної влади висловили слова вдячності колективу закладу, на чолі з Галиною Йовик, за працю, сповнену милосердя і добра, та побажали усім щастя, достатку, благополуччя та Божого благословення.

Кращих працівників обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей було нагороджено Почесними грамотами Ковельської райдержадміністрації та Ковельської районної ради за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики соціального захисту дітей та  з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

За матеріалами Ковельської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь