A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

«Червона» зона: районна комісія з питань ТЕБ і НС посилила протиепідемічні заходи

Дата: 08.11.2021 12:29
Кількість переглядів: 119

Враховуючи, що рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відповідно до якого на територію Волинської області введено з 00:00 год. 8 листопада 2021 року «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19, сьогодні 8 листопада, відбулось спільне позачергове засідання комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ковельської районної  державної  адміністрації  та Ковельської  міської  ради, на якому встановлено низку додаткових протиепідемічних обмежень (ПРОТОКОЛ №14 від 8 листопада 2021 року позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій).


Про невтішну епідемічну ситуацію та показники вакцинації в Ковельському районі доповіла на засіданні Людмила Маляр, завідувач Ковельського районного відділу ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», яка зазначила  про термінову необхідність введення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів, що дасть змогу призупинити різке поширення на території району COVID-19.

Також було обговорено питання про перевезення  пасажирів у громадському транспорті на міських маршрутах, яке здійсюватиметься при дотриманні водіями та пасажирами маскового режиму та недопущення перевезення більшої кількості пасажирів, ніж місць для сидіння, яка передбачена технічною характеристикою транспортного засобу і визначена в реєстраційних документах. 

Голова Ковельської районної державної адміністрації, голова районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ольга Черен зауважила, що з 8 листопада 2021 року, в Україні вступив в дію наказ Міністерства охорони здоров’я України від 04.10.2021 № 2153 «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням» згідно якого невакциновані проти COVID-19 працівники, які підлягають обов’язковим щепленням, від сьогодні відстороняються від роботи.

Ольга Миколаївна в черговий раз наголосила на необхідності  активного проведення імунопрофілактики жителів району від COVID-19, адже вакцинація залишається найдієвішим способом збереження життя людей.

Члени комісії  окремо зупитнились  на питаннях роботи закладів освіти, державних  установ, закладів торгівлі  та громадського харчування в умовах  «червоного»  рівня епідемічної безпеки.

Джерело: http://koveladm.gov.ua/press-tsentr/item/18050-chervona-zona-raionna-komisiia-z-pytan-teb-i-ns-posylyla-protyepidemichni-zakhody



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь