A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Податківці зустрілися зі старостами Голобської ОТГ

Дата: 10.11.2021 14:49
Кількість переглядів: 152

Представники Головного управління ДПС у Волинській області спілкувалися зі старостами Голобської ОТГ з питань збільшення бюджетних надходжень.


Про законодавчі вимоги до оподаткування доходів фізичних осіб учасникам зустрічі розповіла начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Волинській області Руслана Дейнега. Тим часом, начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб  ГУ ДПС у Волинській області Лариса Ревінаакцентувала увагу на важливості сплати місцевих податків підприємствами, організаціями та фірмами, котрі здійснюють діяльність на території громади.

«Зважаючи на законодавчі вимоги, кожен керівник громади має право наполягати на повній легалізації трудових відносин. Офіційна зарплата- це доходи бюджету та соціальний захист працюючих. Сплата ПДФО з реальної зарплати – основа бюджетної стабільності. Разом з тим, варто уважно підійти до питання сплати акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції та погашення податкового боргу. Окрім того, для громад завжди актуально впорядкувати земельні відносини, оскільки плата за землю теж належить до бюджетоутворюючих платежів. Очевидно, що лише спільні зусилля органів місцевої влади та податківців матимуть позитивний ефект для фінансової спроможності громад»,-зазначиланачальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Руслана Дейнега.

Як повідомила посадовець, на таких зустрічах в ході діалогу піднімаються питання щодо податкових новацій, зокрема можливості подати одноразову добровільну декларацію.

Нагадаємо, що потенційні декларанти можуть ознайомитися з положеннями пропонованої податкової амністії на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Щосереди громадяни мають можливість отримати консультації щодо подання одноразової добровільної декларації за номером телефону гарячої лінії в м. Луцьку (0332) 777-106 з 10.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь