A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Звернення Ковельської районної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Державного агентства лісових ресурсів України щодо забезпечення сплати податків в місцеві бюджети за місцем здійснення основної діяльності, пов’язаної з

Дата: 10.11.2021 16:06
Кількість переглядів: 144

Звернення Ковельської  районної ради  до   Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Державного агентства лісових ресурсів України щодо забезпечення сплати  податків  в місцеві бюджети за місцем здійснення основної  діяльності, пов’язаної з заготівлею лісодеревини.


Ми, депутати Ковельської районної  ради, як виразники   спільних інтересів територіальних громад міст, селищ та сіл району, глибоко стурбовані ситуацією з наповненням місцевих бюджетів. Цьогоріч в Україні проходить реформування лісової галузі, в результаті якого відбувається ліквідація і укрупнення діючих лісогосподарських підприємств та створення різного типу холдингів лісової галузі. Однак, разом з тим, поділяємо стурбованість окремих територіальних громад, пов’язану з ліквідацією юридичних  осіб – держлісгоспів на відповідних територіях.  Адже, це може призвести до значної втрати надходжень до бюджетів для яких держлісгоспи є чи не основними  бюджетоутворюючими підприємствами. В послідуючому, це негативно  вплине на якість надання громадами  медичних, освітніх та соціальних послуг.

Зважаючи на вищевикладене, ми просимо аби після завершення реформування держлісгоспів, рентна плата  за спеціальне використання лісових ресурсів та податок за лісові землі перераховувались до місцевих бюджетів за місцезнаходженням  лісових ділянок, а податок з доходів фізичних осіб (ПДФО) нарахований працівникам структурних підрозділів (лісництв, нижніх складів, тощо) перераховувався до місцевого бюджету за місцезнаходженням такого підрозділу.

Ухвалене рішенням районної ради від 05.11.2021 року № 8/7.3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь