A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Участь у щотижневій оперативній нараді.

Дата: 16.11.2021 14:30
Кількість переглядів: 160

Сьогодні, 16 листопада 2021 року, голова Ковельської районної ради  В’ячеслав Шворак та заступник голови райради  Андрій Броїло взяли участь  у щотижневій оперативній нараді з керівниками структурних  підрозділів райдержадміністрації, окремих установ району, яку провела перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда.


Начальник Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області  Володимир Войтанік доповів про підсумки роботи Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області за 10 місяців 2021 року. Посадовець відмітив, що з початку 2021 року, в Ковельському районі зареєстровано 342 пожежі. Основними причинами виникнення пожеж є: коротке замикання електромережі – 87; необережне поводження з вогнем – 120; ППБ при експлуатації печей – 63; інші – 72. За даний період на пожежах виявлено 21 загиблого.

Протягом року в екосистемах Ковельського району виникло 35 пожеж через випалювання сухої рослинності. Для порівняння, минулого року в межах теперішнього Ковельського району виникло 159 пожеж в екосистемах, з яких 151 – через випалювання сухої рослинності. Тобто спостерігається значне зменшення пожеж в екосистемах району. Працівниками Ковельського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області було проведено 156 рейдів щодо правил поведінки та дотримання вимог пожежної безпеки під час перебування в лісових масивах, в ході яких виявлено 15 порушників.

Протягом січня-листопада проведено профілактичну роботу в 6118 житлових будинках. Під час проведення подвірних інструктажів було виявлено 624 порушення правил пожежної безпеки у житлових будинках. Громадянам надано консультативну допомогу щодо усунення даних порушень та проінформовано органи місцевого самоврядування.

Про хід вакцинації від COVID – 19 у райдержадміністрації та територіальних громадах району, а також про режим роботи районної державної адміністрації на період дії карантину та режиму надзвичайної ситуації проінформував керівник апарату районної державної адміністрації Степан Топольський. Степан Степанович зазначив, що на сьогодні питання отримання вакцин проти COVID-19 перебуває на постійному контролі, щоденно проводиться моніторинг вакцинації працівників бюджетних установ району: освіти, культури, медицини, соціального захисту, де на сьогодні повний курс вакцинації отримали 66% працівників, одну вакцину -  18%, не вакциновані -16%. В Ковельському районі працює 26 пунктів щеплень і 3 пункти вакцинації, також працює 3 мобільні бригади, які виїжджають до маломобільних груп населення, в організовані професійні колективи.

Також керівники управлінь, відділів, служб проінформували про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання.

Голова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак повідомив учасників наради про те, що засідання дев`ятої сесії  восьмого  скликання районної ради відбудеться 7 грудня 2021 року.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь