A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Шановні аграрії, ветерани сільськогосподарського виробництва Ковельщини!

Дата: 21.11.2021 10:15
Кількість переглядів: 155

За доброю традицією, у третю неділю листопада, в Україні вшановують представників славного хліборобського роду, творців продовольчого достатку держави.

Це свято людей, покликання яких – бути справжніми господарями на землі, невтомних, щедрих на добро і безмежно відданих справі, якій присвятили своє життя.

Високо цінуючи зусилля аграріїв краю у справу соціально-економічного зростання Ковельщини, висловлюємо вдячність трудовим колективам сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, їх керівникам, власникам особистих селянських господарств, усім, хто щоденно дбає, аби в кожній родині було вдосталь вітчизняних продуктів харчування, завдяки зусиллям яких Україна з року в рік зміцнює свої позиції з виробництва сільгосппродукції в Європі та світі.

Відрадно, що представники агробізнесу Ковельського району йдуть в ногу з часом, активно застосовують новітні технології виробництва сільськогосподарської продукції, сміливо освоюють вирощування культур, які користуються попитом не лише на внутрішньому, а й зовнішньому ринках.

Не менш важливо, що сільгоспвиробники краю, у переважній більшості, підтверджують репутацію соціально відповідального бізнесу, як сумлінні роботодавці, платники податків, які належно оцінюють працю людей, дбають про раціональне використання земельних ресурсів, сприяють розвитку громад. Завдяки Вашим зусиллям відроджуються українські села, міцнішою стає країна.

Честь і хвала та доземний уклін Вам, дорогі хлібодари, за подвижницький труд та синівську любов до отчої землі, за що, без перебільшення, заслуговуєте на всенародне визнання і пошану!

Від щирого серця бажаємо Вам нових здобутків у благородній, суспільно значимій праці, потужних інвестицій, стабільно високих прибутків та піднесення потенціалу вітчизняного агропромислового виробництва.

Хай рясними врожаями завжди колосяться ниви засіяних Вами добрих справ, а Всевишній щедро благословляє Вас і Ваші родини здоров’ям, достатком, миром і благополуччям.

З повагою,

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Ольга Черен, голова Ковельської районної державної адміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь