A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відзначення Дня Гідності та Свободи у Ковелі.

Дата: 21.11.2021 14:25
Кількість переглядів: 152

День Гідності та Свободи – одне зі знакових офіційних свят у новітній історії України. Встановлене воно на честь двох доленосних подій, які відбулися в нашій країні – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Саме в цей день всі українці вшановують патріотизм і мужність своїх співвітчизників, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.

21 листопада до Дня Гідності та Свободи у Ковелі відбулися урочистості. Представники районної та міської влади, установ, організацій, духовенства, ветерани, військовослужбовці прийшли до стели на честь земляків - загиблих в АТО та Героїв Небесної Сотні.

Звертаючись до всіх присутніх, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак подякувала всім, хто тоді і зараз відстоює право жити в самостійній і незалежній державі, жити з Україною в серці, не втрачаючи своєї гідності, національної свідомості та людських цінностей. «Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави»- зазначив В`ячеслав Петрович.

Учасники зібрання поклали квіти до стели на честь земляків - загиблих в АТО та Героїв Небесної Сотні і до пам’ятника борцям за волю України та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих патріотів.

Панахиду відслужили священники Православної Церкви України.

Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь