A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася щотижнева апаратна нарада.

Дата: 23.11.2021 11:30
Кількість переглядів: 136

Сьогодні голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло взяли участь у черговій оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району, яку провела голова  Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен.

Директор Ковельського міськрайонного центру зайнятості Ігор Приймак проінформував учасників наради про стан ринку праці у Ковельському районі станом на 1 листопада 2021 року. У своєму виступі Ігор Григорович зазначив, що ситуація на ринку праці у 2021 році характеризувалася поступовою стабілізацією і незважаючи на карантинні заходи, фахівці служби зайнятості продовжують активно шукати для безробітних пропозиції роботи, а для роботодавців — кваліфікований персонал.

Загалом послугами служби зайнятості у січні-жовтні 2021 року скористались 18 394 незайнятих жителів Ковельського району, з них мали статус 8 589 осіб. Чисельність осіб, які отримали статус безробітного в 2021 році становить 4 999 осіб.

У зв’язку з неможливістю запропонувати роботу за фахом 7 868 особам було призначено допомогу по безробіттю. Кількість довготривалих безробітних (термін перебування на обліку становить більше 6 місяців) 359 осіб.

За звітний період: 4 320 незайнятих осіб отримали роботу, в тому числі 2895 осіб, що мали статус безробітного; 53 особи працевлаштовано з компенсацією витрат роботодавцю єдиного внеску; 5 безробітним надано одноразову допомогу по безробіттю для започаткування власної справи; 1425 осіб працевлаштовано до набуття статусу; 781 особа пройшла навчання та перекваліфікацію; 945 осіб залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Станом на 1 листопада поточного року - 1988 осіб мають статус безробітного, з них 1550 осіб отримують допомогу по безробіттю.

Зі станом реалізації інвестиційних проєктів у 2021 році та підготовку інвестиційних проєктів, реалізація яких буде здійснюватись у 2022  році, ознайомила присутніх Жанна Лук’янова, т.в.о начальника управління регіонального розвитку районної державної адміністрації.

У своєму виступі Жанна Миколаївна проінформувала, що реалізація інвестиційних проєктів з будівництва, реконструкції та ремонтів об’єктів бюджетної сфери здійснюється за рахунок різних джерел фінансування, а саме: коштів державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам за різними напрямками та бюджетними програмами, а також місцевих бюджетів. Серед пріоритетних інвестиційних проєктів є об’єкти програми Президента України «Велике Будівництво».

Також територіальними громадами Ковельського району підготовлено та подано  на конкурс 25 проєктних заявок, реалізація яких буде здійснюватись за рахунок коштів ДФРР у 2022 році. На даний час проведено оцінювання поданих інвестиційних проєктів. Після оголошення результатів конкурсу на черговому засіданні регіональної комісії, з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проєктів), що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, будуть визначені переможці.  

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь